10 Kasım 2012 Cumartesi

KESTANE KEBAP





       KESTANELERİ  BIÇAKLA ÇİZDİM . 
       BİRAZ SUDA BEKLETİP TEFLON TAVADA YÜKSEK ISIDA PİŞİRDİM.
       FIRINDA YAPILDIĞINDA BANA GÖRE SANKİ DAHA FAZLA KURUYOR VEDE   PİŞMESİ DAHA UZUN SÜRÜYOR.
       AFİYET OLSUN.




kestane-5079











Kestanenin Faydaları: 

* Meyvesi, kasları kuvvetlendirir.
* Vücuda kuvvet ve enerji verir.
* Bedensel ve zihinsel yorgunluğu giderir.
* Hastaların iyileşmelerini hızlandırır.
* Kandaki kolesterol oranını düşürür.
* Kan dolaşımını düzenler ve hızlandırır.
* Varis ve basur şikâyetlerini azaltır.
* Karaciğere ve mideye de faydalıdır.
* İshali keser.
* Kabuklarının suda kaynatılması ile hazırlanan ilaç; ateş düşürür ve sinirleri yatıştırır.









1 yorum:

Seyyah Gül dedi ki...

AH AH BİDE ESKİSİ GİBİ SOBALARIN ÜSTÜNDE YAPABİLSEK
BUDA ÇOK LEZZETLİ GÖZÜKÜYOR ELLERİNİZE SAĞLIK