MALZEMELER
ORTA BÜYÜKLÜKTE KARNABAHAR
YARIM DEMET TAZE SOĞAN
YARIM DEMET MAYDANOZ
2 ADET KIRMIZI BİBER
1 ADET HAVUÇ
1 ADET LİMON
YARIM ÇAY BARDAĞI NAR EKŞİSİ
TUZ
YAPILIŞI
Karnabaharları kaynar suya 2 -3 dakika daldırıp çıkaralım ve küçük küçük parçalara ayıralım.İsterseniz çiğ olarakta kullanabilirsiniz.
Karnabaharların üzerine soğanlar , maydanozlar ve biberler minik mink doğranır.Havuçlar iri yeriyle rendelenir yağı , nar ekşisi ve limonu eklenip servis yapılır.
Varsa mısır ve sumakta çok yakışıyor bende o an olmadığı için kullanamadım.
AFİYET OLSUN..
1 yorum:
Çok severim, özellikle makarnanın yanında bayılırım. Ellerine sağlık olsun, nefis. Sevgiler.
Yorum Gönder