MALZEMELER :
2 SU BARDAĞI BUĞDAY
1 ADET TAVUK GÖĞSÜ
2 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞ
1 TATLI KAŞIĞI PUL BİBER
TUZ
YAPILIŞI:
Akşamdan buğday 5 dakika kaynatılıp bırakılır.
Ertesi gün tavukla beraber özleşene kadar biraz daha kaynatılır. Pişen keşkek servis tabağına alınır.Tavuklar kemiklerinden ayrılıp üzerine dizilir.
En son olarakta tereyağda biber haşlanır ve üzerine dökülür.
Bu kadar basit bir tarif olmasına rağmen oldukça besleyici ve de lezzetli .
2 yorum:
keşkek harika aynen bende böyle yapıyorum bayıla bayıla yiyoruz ellerinize sağlık
canım ben geldim teşekkür ederim ziyaretin e ellrine sağlık sen o ödülü çoook tan hak etmişsin keşkeği herkes güzel yapamaz...
:))))
ödülü yorum yazan herkese gönderdim .......
Yorum Gönder