24 Aralık 2012 Pazartesi

KREPLİ ET SARMA




MALZEMELER


YARIM KG  KUŞBAŞI ET
TUZ  KARABİBER
SIVI YAĞ
DEFNE YAPRAĞI 

KREP İÇİN


2 tane yumurta
1,5 su bardağı un
1,5 su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
yarım paket kabartma tozu
pişirmek için sıvıyağ





KAŞAR PEYNİR
DOMATES
BİBER

SALÇA




         Öncelikle  etler  kavurma yapar gibi düdüklü tencerede pişirilir.
         Krepler  hazırlanır.  Etlerden kreplerin ortasına  2 çorba kaşığı kadar  konulup  bohça gibi kapatılır.
         Fırın kabına  dizilir üzerine kaşar dilimleri  domates ve biber  kürdanla yerleştirilir.Salça sulandırılıp  üzerine dökülür ve fırına sürülür.Kaşarlar eriyene kadar pişirilir.
         Afiyet   olsun

5 yorum:

günlük yaşamım dedi ki...

Harika olmus canim eline saglik

Unknown dedi ki...

Canım ellerine sağlık çok leziz sevgiler.

yildiz dedi ki...

Harika bir lezzettir bilirim,yiyenlere afiyetler olsun

kış güneşi dedi ki...

harika lezzet harika görüntü eline sağlık canım

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Krebe sarılmış herşeye bayılırım. Ellerine sağlık canım..