29 Şubat 2012 Çarşamba

PORTAKAL YATAĞINDA KEREVİZ SALATASI



"PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 71.HAFTA"   
 BU TARİFİMİ  "GÜLOANNE MUTFAKTA  " YA GÖNDERİYORUM.

 MALZEMELER : 

2 ADET KEREVİZ
İRİ KASE SÜZME YOĞURT
1 ÇAY BARDAĞI MAYONEZ
1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ
5-6 DAL DEREOTU
2 DİŞ SARIMSAK
4-5 ADET İRİ PORTAKAL
TUZ

YAPILIŞI :  Kerevizlerin kabuğu soyulup  rendelenir , öğütülmüş ceviz , mayonez  , yoğurt ,sarımsak  tuz ve doğranmış dereotu eklenip iyice karıştırılır. Kalın kalın dilimlenmiş portakalların üzerine  hazırlanan karışımdan   konulup servis yapılır.
Arzuya göre üzerini cevizle veya dereotlarıyla da süsleyebilirsiniz.


3 yorum:

GÜLOANNEMUTFAKTA dedi ki...

Canım ellerine sağlık.Tarifini yayınladım.Katılım ve destekleriniz için tşk ederim her zaman beklerim sevgiler

Adsız dedi ki...

bence de çok güzel. özellikle sunumu harika. mutlaka deniycem.

Şeker Tadında dedi ki...

Yorumlar için teşekkür ederim, mutlaka denemelisiniz, unutamayacağınız bir lezzet..