MALZEMELER
2 ADET KABAK
YARIM DEMET DEREOTU
YARIM DEMET MAYDANOZ
4-5 DAL TAZE NANE
1 ADET KURU SOĞAN
4-5 DAL TAZE SOĞAN
YARIM SU BARDAĞI UN
3 YUMURTA
YARIM ÇAY KAŞIĞI KARBONAT
1 TATLI KAŞIĞI KİMYON
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 TATLI KAŞIĞI TOZ NANE
TUZ
SIVI YAĞ
YAPILIŞI :
Kabaklar rendelenir, soğanlar ve diğer yeşillikler ince ince doğranır.Yumurtalar un ve baharatlarda eklenip iyice karıştırıldıktan sonra tavada kızdırdığımız yağın içine kaşık yardımıyla küçük küçük bırakıp kızartılır.
2 yorum:
Bu saatte olacak şey değil ama canım çekti. Elinize sağlık. Çok güzel görünüyorlar.
oh yazda geliyor bol bol yaparız.ellerinize sağlık.sizi izlemeye aldım.bana da beklerim.sevgiler...
Yorum Gönder