21 Aralık 2012 Cuma

MİLFÖY MANTI




          BİLDİĞİMİZ  MANTININ YERİNİ TUTMASADA  FARKLI LEZZET ARAYANLAR İÇİN ALTERNATİF Bİ TARİF



MALZEMELER

1 PAKET MİLFÖY HAMURU
250-300 GR KIYMA
2 ADET SOĞAN
TUZ KARABİBER


ÜZERİ İÇİN

1 KASE YOĞURT 
SARIMSAK

 SIVI YAĞ
PUL BİBER






                Öncelikle  soğanlar ve kıymalar kavrulup  baharatı eklenir. 
                 Milföy hamurlar 4 e bölünür  her küçük karenin içine kavrulan malzemelerden konularak bohça gibi kapatılıp ters çevrilerek tepsiye dizilir.
                İyice kızarınca  üzerine sarımsaklı yoğurt ve  kızdırılmış yağda biberle servis edilir.






5 yorum:

  1. görüntüsü boşnak mantısına benzemeiş ellerine sağlık harika görünüyor canım

    YanıtlaSil
  2. oooo mantıyı çok severim :))
    böyle pratik şeyleri çok seviyorum :))
    canım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. gerçekten farklıymış ama beni tadanlar memnun kaldılar mesajı veriyorlar, bende yaparım bunu denerim elin dert görmesin canım

    YanıtlaSil
  4. ben bunu normal yufkadan yapiyorum.oda cok lezzetli oluyor.ama bunada bayildim dogrusu canim

    YanıtlaSil