24 Aralık 2012 Pazartesi

KREPLİ ET SARMA




MALZEMELER


YARIM KG  KUŞBAŞI ET
TUZ  KARABİBER
SIVI YAĞ
DEFNE YAPRAĞI 

KREP İÇİN


2 tane yumurta
1,5 su bardağı un
1,5 su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
yarım paket kabartma tozu
pişirmek için sıvıyağ





KAŞAR PEYNİR
DOMATES
BİBER

SALÇA




         Öncelikle  etler  kavurma yapar gibi düdüklü tencerede pişirilir.
         Krepler  hazırlanır.  Etlerden kreplerin ortasına  2 çorba kaşığı kadar  konulup  bohça gibi kapatılır.
         Fırın kabına  dizilir üzerine kaşar dilimleri  domates ve biber  kürdanla yerleştirilir.Salça sulandırılıp  üzerine dökülür ve fırına sürülür.Kaşarlar eriyene kadar pişirilir.
         Afiyet   olsun

5 yorum:

  1. Canım ellerine sağlık çok leziz sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Harika bir lezzettir bilirim,yiyenlere afiyetler olsun

    YanıtlaSil
  3. harika lezzet harika görüntü eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  4. Krebe sarılmış herşeye bayılırım. Ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil