MALZEMELER
2 ADET KABAK
YARIM DEMET DEREOTU
YARIM DEMET MAYDANOZ
4-5 DAL TAZE NANE
1 ADET KURU SOĞAN
4-5 DAL TAZE SOĞAN
YARIM SU BARDAĞI UN
3 YUMURTA
YARIM ÇAY KAŞIĞI KARBONAT
1 TATLI KAŞIĞI KİMYON
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 TATLI KAŞIĞI TOZ NANE
TUZ
SIVI YAĞ
YAPILIŞI :
Kabaklar rendelenir, soğanlar ve diğer yeşillikler ince ince doğranır.Yumurtalar un ve baharatlarda eklenip iyice karıştırıldıktan sonra tavada kızdırdığımız yağın içine kaşık yardımıyla küçük küçük bırakıp kızartılır.
Bu saatte olacak şey değil ama canım çekti. Elinize sağlık. Çok güzel görünüyorlar.
YanıtlaSiloh yazda geliyor bol bol yaparız.ellerinize sağlık.sizi izlemeye aldım.bana da beklerim.sevgiler...
YanıtlaSil