KREM ŞOKOLA
MALZEMELER
1 litre süt,
2 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı mısır nişastası
1 yemek kaşığı pirinç unu
1 su b. tozşeker
50 gr. bitter çikolata
SÜSLEMEK İÇİN
fıstık
hindistan cevizi
çikolata rendesi
YAPILIŞI
Nişasta pirinç unu ve kakao ezilerek süte katılır ve kaynayana kadar şeker ve çikolata ilavesiyle birlikte pişirilir.
İyice mikselenerek kaselere boşaltılır ve soğumaya bırakılır. Üzerine çikolata rendesi fıstık hindistan ceviziyle süs yapılır.
Benim ki sıcakken çikolata serpildiği için eridi.
ismi bile canımı istetir bu tatlının,eline sağlık.
YanıtlaSilHIIIM HARİKA GÖRÜNÜYOR...
YanıtlaSilaklım kaldı :))
ellerine sağlık canım...
çocukken çok sever yiyemezdik şimdi ise elimizin altında bu seferde kilodan korkar olduk ama çocuklar dalar bu kaseye elin dert görmesin canım
YanıtlaSilNeslihancım bugünlerde aradığım tarifti tam önüme düştü :) Notumu aldım çok teşekkürler,ellerine sağlık!
YanıtlaSilharika olmuş arkadaşım emeklerine sağlık. güzel bir blog :) seni izlemeye aldım.
YanıtlaSilsevgilerimle...
sunumu da çok güzel olmuş:)
YanıtlaSilben de bloguma beklerim.