"PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 71.HAFTA"
BU TARİFİMİ "GÜLOANNE MUTFAKTA " YA GÖNDERİYORUM.
MALZEMELER :
2 ADET KEREVİZ
İRİ KASE SÜZME YOĞURT
1 ÇAY BARDAĞI MAYONEZ
1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ
5-6 DAL DEREOTU
2 DİŞ SARIMSAK
4-5 ADET İRİ PORTAKAL
TUZ
YAPILIŞI : Kerevizlerin kabuğu soyulup rendelenir , öğütülmüş ceviz , mayonez , yoğurt ,sarımsak tuz ve doğranmış dereotu eklenip iyice karıştırılır. Kalın kalın dilimlenmiş portakalların üzerine hazırlanan karışımdan konulup servis yapılır.
Arzuya göre üzerini cevizle veya dereotlarıyla da süsleyebilirsiniz.
bence de çok güzel. özellikle sunumu harika. mutlaka deniycem.
YanıtlaSilYorumlar için teşekkür ederim, mutlaka denemelisiniz, unutamayacağınız bir lezzet..
YanıtlaSil